Broekpolder in 'De beste van Nederland'

Er zijn opnamen gemaakt van o.a. de Broekpolder voor het RTL4-programma De Beste van Nederland. Er zijn o.a. beelden gemaakt van het Educatief Archeologisch Erf en het Klauterwoud. De vlogger Jim van den Bliek heeft het intro ingesproken. De uitzending van de serie is inmiddels gestart, maar deze aflevering wordt herhaald op zaterdag 25 november (10.30 uur) en op zondag 10 december (14.00 uur).

Vlaardingen gaat samen met ondernemend Nederland de strijd aan om de landelijke branchetitel. Verschillende beroepsgroepen passeren de revue, waarin twaalf provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. De doelstelling is Vlaardingen neer te zetten als stoere industriële haringstad en waar het leuk is één of meerdere dagen door te brengen.

Op 1 november zijn opnamen gemaakt bij o.a. het havenhoofd, Vulcaanbier, Kroepoekfabriek, Museum Vlaardingen, Delta Hotel, Jan Boer, Pastelle en de Broekpolder.

Vanaf zaterdag 18 november presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen van 'De beste van Nederland'.
In dit dynamische tv-programma gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze titel. Verschillende beroepsgroepen passeren de revue, waarin de twaalf provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen.

De kijker thuis bepaalt per categorie wie als branchewinnaars uit de bus komen. Met leuke, persoonlijke en hier en daar (te) gekke en opvallende vlogs, gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen.
In de eerste aflevering is het de beurt aan de beste makelaars van Nederland. Vervolgens komen onder meer de beste woonspecialisten en de leukste overnachtingen van het land aan bod.

Met 'De Beste van Nederland' wordt een nieuwe weg ingeslagen op het gebied van televisie maken.
Het klassieke bereik van RTL 4 en de kracht van online en social media zorgen samen voor een sterk platform.