Menu

Wandelingen

Maandelijks organiseren de broekpoldergidsen een wandeling door het Klauterwoud en de Ruigte. Daarnaast organiseren zij een aantal themawandelingen, zoals een vogelwandeling, paddenstoelenwandeling of Op zoek naar de Schotse Hooglanders. Kijk in de agenda voor alle data of klik hier voor een overzicht van alle openbare wandelingen in 2019. De wandelingen starten bij de picknicktafels in het Klauterwoud, met uitzondering van de runderwandelingen. Deze beginnen op de Watersportweg ter hoogte van het Steurpad/watersportvereniging de Bommeer.

U kunt ook een wandeling op maat aanvragen. In overleg zetten we dan een eenvoudige of ruige trektocht uit in het gebied van uw keuze. De gidsen vertellen dan allerlei wetenswaardigheden over de ontwikkelingen en de natuur.

Voor de openbare wandelingen kunt u zich aanmelden via: broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. De deelname kost € 4,00 per persoon. Houders van een vrijwilligerspas betalen € 2,00. Houd rekening met kleding die past bij het gebied en de weersomstandigheden. Honden die sociaal naar andere dieren zijn, kunnen gerust meelopen. Maar wel aan de lijn!

Een overzicht van alle wandelingen in 2019 vindt u hier.