Menu

Wandelingen

Maandelijks organiseren de Broekpoldergidsen een wandeling door het Klauterwoud en de Ruigte. Daarnaast organiseren zij een aantal themawandelingen, zoals een vogelwandeling, herfstwandeling of een runderwandeling. Kijk in de agenda voor alle data. De wandelingen starten bij de picknicktafels in het Klauterwoud, met uitzondering van de runderwandelingen. Deze beginnen op de Watersportweg ter hoogte van het Steurpad/watersportvereniging de Bommeer.

U kunt ook een wandeling op maat aanvragen. In overleg zetten we dan een eenvoudige of ruige trektocht uit in het gebied van uw keuze. De gidsen vertellen dan allerlei wetenswaardigheden over de ontwikkelingen en de natuur.

De deelname kost € 4,00 per persoon. Houders van een vrijwilligerspas betalen € 2,00. Houd rekening met kleding die past bij het gebied en de weersomstandigheden. Honden die sociaal naar andere dieren zijn, kunnen gerust meelopen. Maar wel aan de lijn!

UPDATE RONDOM HET CORONAVIRUS: 

De maximale grootte van een groep per gids zal variëren van 4 tot 8 deelnemers. Mensen moeten zich altijd al aanmelden voor de wandelingen, maar waar in het verleden mensen toch mee mochten lopen als ze zich niet hadden aangemeld, moeten we nu streng zijn: niet aangemeld = niet meelopen! Ook verzoeken we deelnemers om met gepast geld de bijdrage aan de wandeling te voldoen. Uiteraard voldoet alles aan de RIVM richtlijnen.
Aanmelden via: broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nlVermeld bij uw aanmelding uw naam, email en telefoonnummer. Aanmelden kan tot minstens 24 uur van tevoren.
 
Afhankelijk van de maatregelen van het RIVM zijn de wandelingen onder voorbehoud. Deelnemers worden bij het annuleren van de wandeling geïnformeerd.

Wandelingen 2020

Zaterdag 28 november | 14.00 - 16.00 uur | Herfstwandeling (onder voorbehoud)

Zondag 6 december | 14.30 - 16.30 uur | Runderwandeling (onder voorbehoud)

Zondag 20 december | 11.00 – 13.00 uur | Ochtendwinterwandeling (onder voorbehoud)