Menu

Bezoek de Broekpolder coronaproof!

De warme kleuren, paddenstoelen in alle vormen, de geur van de herfst. Heerlijk natuurlijk om in deze tijd van het jaar de Broekpolder te bezoeken. Zeker nu het door corona minder eenvoudig is om elkaar te ontmoeten, zien veel bewoners een ontmoeting in de buitenlucht als goed alternatief. Heerlijk natuurlijk, maar verlies daarbij niet de aandacht voor uw gezondheid en die van de mensen om u heen.

Helaas neemt het aantal besmettingen in Nederland en zeker ook in onze regio nog steeds toe. Ziekenhuizen lopen vol en ook horeca en evenementen zijn ernstig de klos. Van groot belang dus om allemaal zo oplettend mogelijk te zijn en blijven. 

Alleen samen krijgen we corona onder controle”, geeft burgemeester Bas Eenhoorn aan. “Buiten zit het in ieder geval goed met de ventilatie! Maar denk ook hier goed aan die 1,5 meter afstand van mensen buiten uw huishouden en zorg er voor dat u niet met een groep van meer dan 2 personen op pad gaat als u uit verschillende huishoudens komt. Vermijd drukte, ga zo min mogelijk op pad, was regelmatig je handen en blijf in ieder geval bij klachten thuis en laat u testen!”

De precieze regels en adviezen veranderen regelmatig naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen. Op www.rijksoverheid.nl/coronavirus vindt u steeds de meest recente informatie over de coronamaatregelen.