Menu

Schoonmaakactie Broekpolder

Altijd al een keer op pad willen gaan met een boswachter? Dit is je kans! 19 september gaan Boswachter Erwin en Boswachter Lisa op pad in de Broekpolder en het Balijbos. Wel met een reden natuurlijk. 19 september start de World Cleanup Day, in Nederland wordt dit vormgegeven als de Landelijke Opschoondag van Nederland Schoon. Een mooi moment om de handen uit de mouwen te steken. Zie onderstaande beschrijvingen met link om jou, je vrienden of familie aan te melden. Zien wij jou binnenkort ook als #supportervanschoon ?

Ga met Boswachter Erwin op pad in de Broekpolder. Vanaf 10 uur zal boswachter Erwin klaar staan om u te ontvangen op parkeerplaats Bommeer. Hij zal een korte introductie geven en u krijgt een knijptang en een vuilniszak. Om half 11 zal de wandeling gestart worden; dit is ongeveer 4 kilometer. Wij vragen alleen van u om een eigen lunch mee te nemen, koffie en thee regelen wij. Deze wandeling is uitsluitend voor volwassenen gezien de uitdaging die de route bied. Meld u nu aan via -> https://www.supportervanschoon.nl/actie/?id=83100 

Liever met de (klein) kinderen op pad of bent u gewoon liefhebber van de Balij? Dan kunt u mee met Boswachter Lisa in het Balijbos. Samen trekken wij door het speelbos en kronkelpaadjes op zoek naar zwerfafval. Zodra meer dan 10 personen aangemeld zijn bij deze locatie, zal de groep worden opgesplitst in een kinderroute en een volwassenenroute. Voor koffie, thee, limonade, knijptangen en vuilniszakken wordt gezorgd. Meld je nu aan via -> https://www.supportervanschoon.nl/actie/?id=83036