Menu

In het zonnetje: Adventure Vlaardingen!

EVEN VOORSTELLEN:
Mijn naam is Hans van der Have en ik ben de eigenaar en oprichter van Adventure Vlaardingen. 

Met veel passie en expertise hebben wij inmiddels al ruim 15 jaar geleden Adventure Vlaardingen opgezet. Adventure Vlaardingen bestaat uit een team van ervaren specialisten, die vertrouwen en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan; getraind ter land, ter zee en in de lucht, in binnen- en buitenland. In 2005 heeft deze ervaring geresulteerd in de oprichting van Adventure Vlaardingen Outdoor. Inmiddels organiseren we jaarlijkse in samenwerking met de St. Survival Vlaardingen evenementen zoals Survival Vlaardingen, de Mudrun Vlaardingen en Challenge4Bikkels!het outdoor evenement voor kinderen met en zonder beperking.

Adventure Vlaardingen is een veilig en vertrouwd adres, gespecialiseerd in het organiseren van zeer gevarieerde buitenactiviteiten voor particulieren, bedrijven, scholen en groepen.

Met onze ruime ervaring zijn wij in staat om het hele jaar door op deze schitterende locatie een programma op maat samen te stellen. Je kunt kiezen uit een ontspannen wandeling met groepsopdrachten en uitdagingen tot het verleggen van grenzen tijdens een wat meer sportieve variant. Denk hierbij aan teambuildings, kinderfeestjes, schooldagen en vrijgezellenfeestjes : alles is mogelijk! Tijdens deze activiteiten is het nuttigen van een kop koffie of drankje uiteraard mogelijk. Een ijsje eten op ons terras en/of in de gezellige Loods is daarbij nog actief ook want je kunt daarbij ook outdoor spelen in onze outdoor speeltuin of even bijkomen na een bezoek aan de mooie Broekpolder/ Klauterwoud!

Twee keer per week vinden gezamenlijke trainingen plaats voor kinderen en volwassenen. Ook verzorgt Adventure Vlaardingen training en coaching voor de dienst- en hulpverlening. Denk hierbij aan mensen met een mentale overbelasting, zoals een burn-out of PTTSS. 

Waar je ook voor kiest; Adventure Vlaardingen inspireert op het juiste niveau, in Europa’s groenste stad. Avontuur en plezier zijn in ieder geval de vaste ingrediënten die bijdragen aan een geweldig uitje of teambuilding.


WAT BETEKENT HET CORONAVIRUS VOOR ONS?

Door het Corona-virus hebben wij wekenlang geen trainingen en activiteiten kunnen verzorgen. Gelukkig is het sinds mei weer mogelijk voor de kinderen en de volwassenen om weer de training te volgen. Veel geplande activiteiten voor onder andere teambuildings en scholen zijn geschrapt. Ook hebben wij de jaarlijkse Survivalrun Vlaardingen, die op 7 juni dit jaar zou plaatsvinden, moeten afgelasten. De vraag is of de World Bearing Trade Mud-& Obstaclerun Vlaardingen van 13 september door kan gaan. We pakken langzaamaan de draad weer op en hopen, op afstand en met het in acht nemen van de maatregelen, toch nog teambuildings en schooldagen te mogen verzorgen. Dit vergt heel wat van ons personeel en trainers, maar we zijn blij weer te kunnen gaan opstarten.