Menu

Update werkzaamheden Broekpolderweg

In april informeerden we u over de werkzaamheden die bouwconsortium BAAK uitvoert op de Broekpolderweg ter hoogte van de scoutingterreinen en de volkstuinen. De wegsituatie wordt hier aangepast zodat er in de middenberm een rioolpersleiding kan worden vervangen en er een tweede rioolleiding kan worden aangelegd. 

De afgelopen weken zijn er tijdelijke parkeerplaatsen in de omgeving aangelegd en is de noordzijde van de Broekpolderweg verbreed. Op woensdag 20 mei maakt BAAK de aanpassingen aan de Broekpolderweg af. Vanaf het eind van de middag rijdt dan al het verkeer aan de noordkant van de Broekpolderweg. Alle terreinen van de verenigingen blijven gewoon bereikbaar. 

Op de afbeelding staan de routes en de parkeerterreinen aangegeven. Om de loopafstanden voor iedereen te beperken, vragen we de leden en bezoekers van de verenigingen van de aangewezen parkeerterreinen gebruik te maken.  

  • P1 - Voor voetbalverenigingen. Dit terrein is bereikbaar via de Watersportweg. 
  • P2 - Voor de hockeyvereniging. Dit terrein is bereikbaar via de Broekpolderweg. 
  • P3 - Voor leden van de volkstuinvereniging. Dit terrein is bereikbaar via de Broekpolderweg. 

Volgende week plaatst BAAK bouwhekken rond het bouwterrein in de middenberm en de zuidkant van de Broekpoldeweg (het rode gebied op de afbeelding). Medio juni starten zij met het werk aan de rioolpersleiding. De werkzaamheden voeren ze uit op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) tussen 07:00 en 19:00 uur. Er is dan veel activiteit op het bouwterrein, dit kan voor wat geluid in de omgeving zorgen. 

Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden, dan kunt u een e-mail sturen naar omgeving@baakbbv.nl.