Najaarswandeling met broekpoldergidsen op zaterdag 21 september

Op zaterdag 21 september organiseren de Broekpoldergidsen een najaarswandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Zij vertrekken om 14:00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro.  De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zin om mee te lopen?

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende wandeling is een themawandeling over de runderen in het gebied. Deze wandeling is op zondag 6 oktober en start om 14:30 uur.

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl