Menu

NLdoet vrijwilligers: bedankt voor jullie steun en inzet

Ondanks de slechte weersverwachtingen zijn we met 20 gemotiveerde vrijwilligers aan de gang gegaan en hebben een berg werk verzet. Met de enthousiaste ondersteuning van medewerkers van de gemeente is het ook een heel leerzame dag geworden. Adventure Vlaardingen heeft ons gastvrij ontvangen, ondersteund en van een heerlijke lunch voorzien. En voor de Klauterwoud vrijwilligers is het een geweldig motiverende en gezellige happening geworden en voor herhaling vatbaar.

Leerlingen Floracollege

Leerlingen Floracollege

NLdoet vrijwilligers met medewerker gemeente

NLdoet vrijwilligers met medewerker gemeente

Klauterwoudvrijwilliger

Klauterwoudvrijwilliger

Adventure Vlaardingen geweldige gastheer

Adventure Vlaardingen: geweldige gastheer 

 

Joop van Papeveld,

Bestuur Klauterwoud