Menu

Doe mee, Stem Ef Bee Pee!

Vindt u ook dat de Federatie Broekpolder (FBP) in de afgelopen jaren goed werk heeft verricht voor onze Vlaardingse samenleving? Dat er daardoor een prachtige, duurzame Broekpolder is ontstaan? Dat de vele vrijwilligers die dat gezamenlijk gerealiseerd hebben waardering verdienen? Doe dan mee met de Meer dan handen vrijwilligersprijzencompetitie en stem voor de FBP! 

De gemeente Vlaardingen mag drie organisaties voordragen voor de prijzen die te winnen zijn met deze landelijke competitie. Er mag ook een individuele vrijwilliger worden voorgedragen, maar aangezien we binnen de federatie veel uitstekende krachten hebben, opteren we daar niet voor. Maar als organisatie heeft de federatie haar bestaansrecht wel bewezen en doet dat nog steeds. Doe een duit in het zakje en nomineer de federatie voor deelname aan de landelijke verkiezing.

U kunt op de website van de gemeente Vlaardingen alle informatie vinden over deze verkiezingen. In eerste instantie nomineert u de federatie via: https://www.vlaardingen.nl/Inwoners/Vrijwilligers/

Meer_dan_handen_vrijwilligersprijzen/Aanmelden_organisatie .

Doe dat in de categorie natuur en/of recreatie. Deze fase sluit op 25 november a.s. Als de federatie door Vlaardingen wordt voorgedragen bij het landelijk comité, kunt u uw stem uitbrengen via: https://www.vrijwilligersprijzen.nl . Dat kan vanaf 15 december.

Doe mee, Stem Ef Bee Pee!