Bestuursmutaties

Na hier goed over nagedacht te hebben heeft Jeroen ter Brugge besloten als secretaris en lid uit het bestuur van de federatie te treden. Zoals hij zelf zegt: ‘Het heilige vuur is eruit en de directe aanleiding is mijn slechte gevoel bij de ontwikkelingen binnen de Coöperatieve Vereniging. Ondanks alle ongetwijfeld goede bedoelingen zal de CV onherroepelijk afbreuk aan de uitgangspunten van het burgerinitiatief doen en daar heb ik grote moeite mee.’ Jeroen bedankt alle vrijwilligers, (mede-) bestuursleden en relaties waarmee hij in de afgelopen jaren heeft samengewerkt. Het bestuur gaat op zoek naar een opvolger en tot die tijd neemt Harm Borgers de honneurs waar. Samen met Sytse van der Hoek blijft Jeroen actief als coördinator van het Educatief Archeologisch Erf.

Het bestuur van de Federatie Broekpolder bestaat momenteel uit de volgende personen:

• Harm Borgers – voorzitter
  • Vacature – secretaris
  • Aarnout van Deursen – penningmeester
  • Hans Bakker – vrijwilligerscoördinator
  • Wim Meijer
  • Paul van Vugt

Per 1 januari verlaat ook Hans Bakker het bestuur. Al eerder was bekend dat Sjaak van ’t Wout zijn  communicatiefunctie beëindigt. Heeft u interesse of kent u een geschikt persoon die de federatie de komende jaren wil besturen, meld dit dan bij de secretaris: secretaris@federatiebroekpolder.nl