Menu

Eerdere activiteiten

Stiltewandeling in Broekpolder op 10 februari

Lekker vroeg op pad en wandelen in de stilte van het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Dat kan onder leiding van de broekpoldergidsen op zondag 10 februari. Zij starten om 07.30 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. 

Alle wandelingen van 2019 vindt u hier

Op zoek naar de grote grazers op 3 februari

Op 3februari 2019 kunt u onder leiding van de broekpoldergidsen een winterwandeling maken door het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Zij gaan dan op zoek naar de Schotse hooglanders

Zij starten om 14.30 uur bij WSV De Bommeer..

Alle wandelingen van 2019 vindt u hier

Winterwandeling op 26 januari

Op 26 januari 2019 kunt u onder leiding van de broekpoldergidsen een winterwandeling maken door het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. 

Zij starten om 14.00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud.

Alle wandelingen van 2019 vindt u hier

Herfstwandeling in de Broekpolder op 16 december

De winter komt er aan. De natuur bereidt zich hierop voor. Vogels vertrekken, bomen worden kaal en de runderen eten wat ze eten kunnen.  Op zondag 16 december kun je onder leiding van gidsen de mooie plekjes van het natuur- en recreatiegebied Broekpolder ontdekken. En zij vertellen je er van alles over. Zij vertrekken om 11.00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

Herfstwandeling op 24 november

De herfst is al een flink eind gevorderd. Dat zie je natuurlijk ook in de Broekpolder. Bomen verliezen hun blad, vogels trekken weg en de runderen bereiden zich voor op de komende winter. Op zaterdag 24 november kun je onder leiding van gidsen de mooie plekjes van het natuur- en recreatiegebied Broekpolder ontdekken. En zij vertellen je er van alles over.  Zij vertrekken om 14.00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

Herfstwandeling in de Broekpolder op 28 oktober

Ook de Broekpolder is kurkdroog. Het water staat extreem laag, je kunt op plekken komen die normaal onbereikbaar zijn. Op zondag 28 oktober kun je onder leiding van gidsen deze en andere mooie plekjes van het natuur- en recreatiegebied Broekpolder ontdekken. En zij vertellen je er van alles over.  Zij vertrekken om 11.00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

 

Dwalen in het Duister 2018

Een spannende tocht door het Klauterwoud

Zoek je zaklamp maar vast op want Dwalen in het Duister 2018 komt er aan!

Tijdens de Kinderboekenweek, met als thema Kom Erbij!, nodigt het kinderactiviteiten-team van de Federatie Broekpolder jou uit om in de Broekpolder te komen dwalen in het duister. Het wordt geen griezeltocht, maar spannend is het natuurlijk wel!

Pagina's