Menu

Eerdere activiteiten

Jan Bouman U11 toernooi

Bij S.C. Victoria '04 wordt er al reikhalzend uitgekeken naar het nieuwe seizoen. Op zondag 6 september wordt het jaarlijkse Jan Bouman U11 georganiseerd. Dat is een internationaal toernooi waarbij profclubs uit het binnen- en buitenland meedoen. Het toernooi is een eerbetoon aan de 81-jarige Jan Bouman, een ex-speler van de club en trouw bezoeker.

Nazomerwandeling in de Broekpolder

Op zondag 30 augustus organiseren de Broekpoldergidsen een nazomerwandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Zij vertrekken vroeg, om 7:30 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zin om mee te lopen?

Zomerspelen bij de scouting

29 augustus begint het scoutingseizoen weer! Iedereen tussen de 5 en 10 jaar oud is van harte welkom om mee te doen met de zomerspelen van de Scouting Willem de Zwijgergroep 1! Ze gaan er een super leuke ochtend van maken. Mis het dus niet!

Activiteiten: Autoband trekken, tafeltennis, basketbal, poffertjes bakken en nog veel meer!

Opening buitenruimte De Kulk

Bij zwem- en recreatiebad en Brasserie De Kulk zijn er superleuke veranderingen! Deze zomer kun je heerlijk terecht op de verschillende terrassen en in de tuin rondom het zwembad. De buitenruimte is nu gratis open en toegankelijk voor gasten, ook als je niet komt zwemmen. Een unieke plek in Vlaardingen die echt moet ontdekken.

Wandelingen weer van start

De wandelingen gaan weer van start! 

UPDATE RONDOM HET CORONAVIRUS: 

In het zonnetje: AV Fortuna!

Even voorstellen: Mijn naam is Wolter van Houwelingen, secretaris van Atletiek Vereniging Fortuna Vlaardingen.

Informatie tijdelijke parkeerplaatsen Broekpolderweg

De werkzaamheden bij de Broekpolderweg zijn inmiddels gestart. Hierdoor zijn de parkeerplaatsen in de middenberm van de Broekpolderweg tot begin 2021 niet meer beschikbaar. Op drie locaties in de omgeving zijn tijdelijke parkeerterreinen aangelegd:

P1 - De gemeentewerf bij de Watersportweg is als parkeerterrein ingericht. Dit parkeerterrein is bereikbaar via de Watersportweg. Vanaf het terrein is een verkorte looproute aan naar de voetbalvelden (roze stippellijn op de kaart).

Pagina's