Menu

Eerdere activiteiten

Late avondwandeling

Op donderdag 15 augustus organiseren de broekpoldergidsen een late avondwandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Zij vertrekken om 19:00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. 

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaalt u 2 euro. 
De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zomeravondwandeling

Op woensdag 7 augustus organiseren de broekpoldergidsen een zomeravondwandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Zij vertrekken om 19:00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro.
De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zin om mee te lopen?

Runderwandeling 4 augustus

In de Broekpolder loopt een grote kudde Schotse Hooglanders. Zij zorgen niet alleen voor voldoende nageslacht, maar ook voor het onderhoud van het gebied De Ruigte. Op veel vragen over deze stoere dieren geven de Broekpoldergidsen antwoord tijdens de runderwandeling op 4 augustus!

Het Varend Corso langs Vlaardingen

Het Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen, planten en heerlijke groenten in de hoofdrol. De stoet trekt door onder meer Westland, Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft en Vlaardingen. Drie dagen lang een varend lust voor het oog van de honderdduizenden toeschouwers die elk jaar op het corso afkomen. Met dit jaar als thema WOW! wordt het een editie die de toeschouwers deze zomer versteld zal doen staan. 

Zomerochtendwandeling 27 juli

Op zaterdag 27 juli organiseren de broekpoldergidsen een zomerochtendwandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Zij vertrekken om 07:00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zomeravondwandeling 17 juli

Op woensdag 17 juli organiseren de Broekpoldergidsen een zomeravondwandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder.

Wil je meelopen? Meld je dan snel aan via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl!

Slootjesdag

Heb jij altijd al willen weten wat er op het water loopt en wie er onder water leven? Kom dan 23 juni naar de Slootjesdag in de Broekpolder. Pak de zoekkaart erbij en ontdek wat je gevangen hebt!

Wij zorgen voor schepnetjes, maar als je die van jezelf uit wilt testen, is dat natuurlijk ook leuk. In bakken verzamelen we de waterdiertjes om ze met een loeppotje te gaan bekijken. Kijk op de zoekkaart, welk diertje heb je gevonden? Dus trek je laarzen aan en kom naar de slootjesdag!

Pagina's