Menu

Activiteiten

Najaarswandeling in de Broekpolder

Op woensdag 23 september organiseren de Broekpoldergidsen een najaarswandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Zij vertrekken om 14:30 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zin om mee te lopen?

Fotowandeling in de Broekpolder

Op zaterdag 3 oktober organiseren de Broekpoldergidsen de fotowandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Zij vertrekken om 10:00 uur vanaf de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro.
De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zin om mee te lopen?

Runderwandeling in de Broekpolder

In de Broekpolder loopt een grote kudde Schotse Hooglanders. Deze prachtige runderen zijn o.a. verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebied De Ruigte. Daarnaast zorgen ze ook voor het nageslacht. Op veel vragen over deze stoere dieren geven de Broekpoldergidsen antwoord. Op zaterdag 10 oktober vertrekken zij om 10:00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Watersportweg, ter hoogte van watersportvereniging De Bommeer. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

Herfstwandeling in de Broekpolder

Op zondag 25 oktober kun je onder leiding van de Broekpoldergidsen de mooie plekjes van het natuur- en recreatiegebied Broekpolder ontdekken. De gidsen vertellen over wat de herfst doet met de Broekpolder en geven aandacht aan wat gezien en gehoord wordt. Zij vertrekken om 11:00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

Runderwandeling in de Broekpolder

In de Broekpolder loopt een grote kudde Schotse Hooglanders. Deze prachtige runderen zijn o.a. verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebied De Ruigte. Daarnaast zorgen ze ook voor het nageslacht. Op veel vragen over deze stoere dieren geven de Broekpoldergidsen antwoord. Op zondag 6 december vertrekken zij om 14:30 uur vanaf de parkeerplaats aan de Watersportweg, ter hoogte van watersportvereniging De Bommeer. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

Ochtend winterwandeling in de Broekpolder

De laatste wandeling van het jaar! Op zondag 20 december organiseren de Broekpoldergidsen een ochtend winterwandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Deze start om 11:00 uur vanaf de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro. De gidsen adviseren je een lange broek, warme kleding en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zin om mee te lopen?