Menu

Onder voorbehoud | Ochtend winterwandeling in de Broekpolder

Afhankelijk van de maatregelen van het RIVM zijn de wandelingen onder voorbehoud. Deelnemers worden bij het annuleren van de wandeling geïnformeerd.

De laatste wandeling van het jaar! Op zondag 20 december organiseren de Broekpoldergidsen een ochtend winterwandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Deze start om 11:00 uur vanaf de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro. De gidsen adviseren je een lange broek, warme kleding en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zin om mee te lopen?
De maximale grootte van een groep per gids zal variëren van 4 tot 8 deelnemers. Ook verzoeken we deelnemers om met gepast geld de bijdrage aan de wandeling te voldoen.

Let op: het is zeker nu heel belangrijk om je van tevoren aan te melden via: broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. U kunt niet meelopen met de wandeling als u zich niet heeft aangemeld. Uiteraard houden we rekening met de RIVM richtlijnen. Vermeld bij uw aanmelding uw naam, email en telefoonnummer. Aanmelden kan tot minstens 24 uur van tevoren.

We zien u graag volgend jaar terug voor nieuwe wandelingen!