Menu

Onder voorbehoud | Herfstwandeling in de Broekpolder

Afhankelijk van de maatregelen van het RIVM zijn de wandelingen onder voorbehoud. Deelnemers worden bij het annuleren van de wandeling geïnformeerd.
 
Op zaterdag 28 november kun je onder leiding van gidsen de mooie plekjes van het natuur- en recreatiegebied Broekpolder ontdekken. De gidsen vertellen over wat de herfst doet met de Broekpolder en geven aandacht aan wat gezien en gehoord wordt. Zij vertrekken om 14:00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.
 
De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd. We verzoeken deelnemers om met gepast geld de bijdrage aan de wandeling te voldoen.
 
Zin om mee te lopen?
De maximale grootte van een groep per gids zal variëren van 4 tot 8 deelnemers. Let op: het is zeker nu heel belangrijk om je van tevoren aan te melden via: broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. U kunt niet meelopen met de wandeling als u zich niet heeft aangemeld. Uiteraard houden we rekening met de RIVM richtlijnen. Vermeld bij uw aanmelding uw naam, email en telefoonnummer. Aanmelden kan tot minstens 24 uur van tevoren.
 
Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende wandeling is op zondag 6 december en betreft een runderwandeling.