Ochtendwinterwandeling met broekpoldergidsen op zondag 22 december

Op zondag 22 december organiseren de Broekpoldergidsen de laatste wandeling van dit jaar. De ochtendwinterwandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder start om 11:00 uur vanaf de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro.
De gidsen adviseren je een lange broek, warme kleding en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zin om mee te lopen?

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt.

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl