Menu

Nazomerwandeling in de Broekpolder

Op zondag 30 augustus organiseren de Broekpoldergidsen een nazomerwandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Zij vertrekken vroeg, om 7:30 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zin om mee te lopen?
De maximale grootte van een groep per gids zal variƫren van 4 tot 8 deelnemers. Ook verzoeken we deelnemers om met gepast geld de bijdrage aan de wandeling te voldoen.

Let op: het is zeker nu heel belangrijk om je van tevoren aan te melden via: broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. U kunt niet meelopen met de wandeling als u zich niet heeft aangemeld. Uiteraard houden we rekening met de RIVM richtlijnen. Vermeld bij uw aanmelding uw naam, email en telefoonnummer. Aanmelden kan tot minstens 24 uur van tevoren.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende wandeling is een najaarswandeling op woensdag 23 september om 14:30 uur.