Menu

Herfstwandeling in de Broekpolder

Op zondag 25 oktober kun je onder leiding van de Broekpoldergidsen de mooie plekjes van het natuur- en recreatiegebied Broekpolder ontdekken. De gidsen vertellen over wat de herfst doet met de Broekpolder en geven aandacht aan wat gezien en gehoord wordt. Zij vertrekken om 11:00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zin om mee te lopen?
De maximale grootte van een groep per gids zal variƫren van 4 tot 8 deelnemers. Ook verzoeken we deelnemers om met gepast geld de bijdrage aan de wandeling te voldoen.

Let op: het is zeker nu heel belangrijk om je van tevoren aan te melden via: broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. U kunt niet meelopen met de wandeling als u zich niet heeft aangemeld. Uiteraard houden we rekening met de RIVM richtlijnen. Vermeld bij uw aanmelding uw naam, email en telefoonnummer. Aanmelden kan tot minstens 24 uur van tevoren.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende wandeling is op zaterdag 28 november en betreft ook een herfstwandeling.