18 maart Stiltewandeling in Broekpolder

Lekker vroeg uit de veren en genieten van de stilte in het natuurgebied Broekpolder!

De gidsen van de Federatie Broekpolder organiseren op zondag 18 maart van 7.00 –  9.00 uur een stiltewandeling door het natuur- en recreatiegebied Broekpolder.

We gaan met een kleine groep mensen in  stilte door de polder. Dit keer geen uitleg, maar zelf zien en ervaren hoe de natuur ontwaakt.

Zin om mee te lopen?

Meld u dan aan op broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname en gegevens over de plaats van vertrek.

Kosten: 2 euro, houders van een vrijwilligerspas gratis

De gidsen nemen u mee De Ruigte in. Het is aan te raden schoeisel aan te doen dat tegen een stootje en nattigheid kan.

Een overzicht van alle wandelingen die de broekpoldergidsen in 2018 organiseren vind je hier.

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl.